Är din hud redo för kylan ?

 Huden, som består av känsliga celler, blir ännu känsligare under hela året. Om vintern är utsatt för torrhet, kyla och trötthet kan denna känsliga hud inte skydda sig själv. Naglar och hudhår är vävnader som påverkas direkt av kyla.


Speciellt under perioder då vädret svalnar snabbt behöver de mer uppmärksamhet, omsorg och uppmärksamhet. Den är dock utformad med praktiska dimensioner och du kan bokstavligen förbereda dig för vintern med hudvårdsprodukter, särskilt i kallt väder.  

 

 För att återfuka huden hela dagen 


 En enda fuktighetskräm som behåller fukt i huden under vintermånaderna och är ganska effektiv kan ha många fördelar. Fukta områden som hår, ansikte, klackar och armbågar regelbundet med en hudfuktighetskräm. Om möjligt, håll håret borta från varmt vatten, hårtorkar och plattång. Undvik att duscha länge, eftersom långvarig exponering för värme torkar ut huden.

 

 Fukta alla hudområden noggrant innan du lägger dig. Händerna förlorar fukt efter varje tvätt. Använd därför handkräm, nagelvårdskrämer och e-vitaminkrämer regelbundet. Förbered ansiktsmasker och exfolierande applikationer regelbundet och applicera dessa behandlingar regelbundet. Följ kosten och drick mycket vatten. 

 

 Rätt mängd mjuka, täta kläder att bära på torr hud skyddar inte bara din hud från kylan utan håller den också så hydratiserad som möjligt. Detta förhindrar att fukt når huden från kall, torr luft. Av denna anledning är det mycket viktigt att välja kläder som är i direkt kontakt med huden.  

 

 Tips för avkopplande behandlingar 


 Vår hud är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Naturligtvis har vi en daglig rutin för att ta hand om honom.  Det är viktigt att göra denna behandling regelbundet varje dag för en aktiv och frisk hud. Vet du vilka produkter som ska fungera i vilken ordning och i vilken ordning? Vi ställer dessa frågor i vår artikel. Kvalitet kosmetika 3otuz.com du kan lägga upp detta på handelsplatsen

 

 Hudvårdshemligheter för hudföryngring därför bör olika hudvårdsmetoder användas för varje hudtyp. Om du till exempel tittar på fet hud är det mycket fel att använda oljiga krämer, och det är inte heller bra att regelbundet titta på torr hud med tvål. Hudrengöring är mycket viktigt när det gäller hudvård.  livben.com framgångsgraden för deras produkter är mycket hög:


Hudvårdsrekommendationer enligt din typ 

 Hudvårdsprodukter ska användas regelbundet för att uppnå en jämn hudtyp.  För att få en full hud kan vi känna till hudens egenskaper och ta hand om den enligt vår hudtyp: 

 

 En expertutlåtande kan hjälpa dig. Det finns flera krämer och serum som kan vara värda det genom att följa guiden. Genom att välja hudserum som passar din hudtyp kan du ta det första steget för att uppnå felfri hud. Det är omöjligt att uppnå ett framgångsrikt utseende utan procedurer och hudvård. Därför är det värt att använda supportverktyg. Använd till exempel en nattkräm innan du lägger dig. 

 

  Tips för att lysa upp huden efter hudtyp 

 

 Arbete, Transport, fru, Moderskap och en riktig kvinna är några av anledningarna som hindrar dig från att ta tid för dig själv. Ni kvinnor har mycket ansvar. Och allt detta bör göras på bästa möjliga sätt.  Det är därför det finns viktiga tips som du kan använda för att klara de negativa effekterna av trötthet på din hud medan du gör allt detta: 


 För det första har varje hud sina egna egenskaper och behov. Expertråd om ämnet gör att du kan bestämma hudens typ och egenskaper. Om du har torr hud åldras den snabbt. Använd därför produkter som skyddar huden från talg: 

 

 Användningen av kroppsvårdskräm kan vara den mest effektiva lösningen. Om du har fet hud åldras din hud gradvis.  Men det finns också funktioner i problemskinn: Välj därför inte grädden av misstag, du kan få information från din läkare:

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com