Είναι το δέρμα σας έτοιμο για το κρύο;

  Το δέρμα, το οποίο αποτελείται από ευαίσθητα κύτταρα, γίνεται ακόμη πιο ευαίσθητο καθ ' όλη τη διάρκεια του έτους. Εάν ο χειμώνας είναι επιρρεπής σε ξηρότητα, κρύο και κόπωση, αυτό το ευαίσθητο δέρμα δεν μπορεί να προστατευθεί. Τα νύχια και οι τρίχες του δέρματος είναι ιστοί που επηρεάζονται άμεσα από το κρύο.


Ειδικά σε περιόδους που ο καιρός κρυώνει γρήγορα, χρειάζονται περισσότερη προσοχή, φροντίδα και προσοχή. Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί με πρακτικές διαστάσεις και μπορείτε κυριολεκτικά να προετοιμαστείτε για το χειμώνα με προϊόντα περιποίησης του δέρματος, ειδικά σε κρύο καιρό.  

 

 Για την ενυδάτωση του δέρματος όλη την ημέρα 


 Μια ενιαία ενυδατική κρέμα που διατηρεί την υγρασία στο δέρμα σας κατά τους χειμερινούς μήνες και είναι αρκετά αποτελεσματική μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Ενυδατώστε τακτικά περιοχές όπως τα μαλλιά, το πρόσωπο, τα τακούνια και τους αγκώνες με μια ενυδατική κρέμα δέρματος. Εάν είναι δυνατόν, κρατήστε τα μαλλιά σας μακριά από ζεστό νερό, στεγνωτήρες μαλλιών και ίσιωμα. Αποφύγετε να κάνετε ντους για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η παρατεταμένη έκθεση στη θερμότητα θα στεγνώσει το δέρμα σας.

 

 Ενυδατώστε καλά όλες τις περιοχές του δέρματός σας πριν πάτε για ύπνο. Τα χέρια χάνουν την υγρασία μετά από κάθε πλύσιμο. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείτε τακτικά κρέμα χεριών, κρέμες περιποίησης νυχιών και κρέμες βιταμίνης Ε. Προετοιμάστε τακτικά μάσκες προσώπου και εφαρμογές απολέπισης και εφαρμόστε τακτικά αυτές τις θεραπείες. Ακολουθήστε τη διατροφή και πίνετε άφθονο νερό. 

 

 Η σωστή ποσότητα μαλακών, σφιχτών ρούχων για να φορέσετε σε ξηρό δέρμα όχι μόνο θα προστατεύσει το δέρμα σας από το κρύο, αλλά θα το διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο ενυδατωμένο. Αυτό εμποδίζει την υγρασία να φτάσει στο δέρμα από κρύο, ξηρό αέρα. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ρούχα που βρίσκονται σε άμεση επαφή με το δέρμα.  

 

 Συμβουλές για χαλαρωτικές θεραπείες 


 Το δέρμα μας είναι το πιο σημαντικό και πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο. Φυσικά, έχουμε μια καθημερινή ρουτίνα για να τον φροντίσουμε.  Είναι σημαντικό να κάνετε αυτή τη θεραπεία τακτικά κάθε μέρα για ένα ενεργό και υγιές δέρμα. Γνωρίζετε ποια προϊόντα πρέπει να λειτουργούν με ποια σειρά και με ποια σειρά; Κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις στο άρθρο μας. Καλλυντικά ποιότητας 3otuz.com μπορείτε να το δημοσιεύσετε στον ιστότοπο συναλλαγών

 

 Μυστικά φροντίδας δέρματος για αναζωογόνηση του δέρματος επομένως, πρέπει να χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι φροντίδας του δέρματος για κάθε τύπο δέρματος. Για παράδειγμα, εάν κοιτάζετε λιπαρό δέρμα, είναι πολύ λάθος να χρησιμοποιείτε λιπαρές κρέμες και επίσης δεν είναι καλό να κοιτάτε τακτικά το ξηρό δέρμα με σαπούνι. Ο καθαρισμός του δέρματος είναι πολύ σημαντικός όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματος.  livben.com το ποσοστό επιτυχίας των προϊόντων τους είναι πολύ υψηλό:


Συστάσεις φροντίδας του δέρματος ανάλογα με τον τύπο σας 

 Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά για να επιτευχθεί ένας ομαλός τύπος δέρματος.  Για να έχουμε ένα πλήρες δέρμα, μπορούμε να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του δέρματός μας και να το φροντίζουμε ανάλογα με τον τύπο του δέρματός μας: 

 

 Η γνώμη ενός ειδικού μπορεί να σας βοηθήσει. Υπάρχουν πολλές κρέμες και οροί που μπορεί να αξίζουν τον κόπο ακολουθώντας τον οδηγό. Επιλέγοντας τον ορό δέρματος κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας, μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα για να επιτύχετε άψογο δέρμα. Είναι αδύνατο να επιτευχθεί μια επιτυχημένη εμφάνιση χωρίς διαδικασίες και φροντίδα του δέρματος. Επομένως, αξίζει να χρησιμοποιήσετε εργαλεία υποστήριξης. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε μια κρέμα νύχτας πριν πάτε για ύπνο. 

 

  Συμβουλές για τη φωτεινότητα του δέρματος ανά τύπο δέρματος 

 

 Η εργασία, η μεταφορά, η σύζυγος, η μητρότητα και μια πραγματική γυναίκα είναι μερικοί από τους λόγους που σας εμποδίζουν να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Εσείς οι γυναίκες έχετε πολλές ευθύνες. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Γι ' αυτό υπάρχουν σημαντικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε τις αρνητικές επιπτώσεις της κόπωσης στο δέρμα σας ενώ κάνετε όλα αυτά: 


 Πρώτον, κάθε δέρμα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ανάγκες. Οι συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με το θέμα θα σας επιτρέψουν να προσδιορίσετε τον τύπο και τα χαρακτηριστικά του δέρματός σας. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, γερνάει γρήγορα. Επομένως, χρησιμοποιήστε προϊόντα που προστατεύουν το δέρμα από το σμήγμα: 

 

 Η χρήση κρέμας περιποίησης σώματος μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική λύση. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, το δέρμα σας γερνάει σταδιακά.  Υπάρχουν όμως και χαρακτηριστικά του προβληματικού δέρματος: επομένως, μην επιλέξετε την κρέμα κατά λάθος, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες από το γιατρό σας:

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com