Шта треба да знате о најновијој нези ноктију за сломљене нокте?

Нега ноктију и ноктију може се обавити код куће, користећи различите технике које можете научити без посете често козметичким салонима. Одговор на питање како избелити нокте, наћи ћете у овом чланку, можете их избелити производима који су погодни за употребу код куће. 


 Како се бринути за нокте

 

 Нормалан, здрав нокат је црвен. Има прозирну структуру и изглед, што вам омогућава да поменете неколико једноставних савета за оне који су заинтересовани за негу ноктију. Прво, опрема која се користи за негу ноктију треба да буде чиста и хигијенска у јулу. Остатке ноктију који су остали на нокту треба пажљиво уклонити. Очишћене нокте треба подрезати. Подрезани нокти могу се турпијати у округли или неправилни облик, у зависности од жеље корисника. 

 

 Важно је очистити олуке након гурања. Стога ће претходно намакање руку у топлој води олакшати овај процес. Ако желите, у воду можете додати неколико капи лимуновог сока. Месо омекшано водом треба пажљиво исећи. Украшени нокти морају бити натопљени влагом и масирани. Након поступка неге ноктију, нокти се по жељи могу лакирати. Наношење прозирног лака за нокте помоћи ће ноктима да трају дуже. 

 

 

 Нега ноктију је веома важна у погледу дужине и трајности. Нокти који се ломе као резултат недостатка витамина у телу или неправилне примене попримају нежељени изглед. Ако направите неколико промена у својим навикама, можете имати здраве и растуће нокте. Такође можете полирати наше жуте нокте лимуном који је лако пронаћи код куће.  Можете додати сок од поморанџе и соду бикарбону, прелити водом средње температуре и оставити на ноктима 2-5 минута без чишћења. 

 

 Већина људи не користи рукавице приликом чишћења. Међутим, хемикалије у производима за чишћење могу оштетити нокте и кожу. Због тога ће употреба рукавица током чишћења заштитити ваше нокте. Уклоните заноктице са ноктију свака два до три дана и пустите их да прозраче дан или два пре него што их вратите. Алтернативно, нокте можете трљати мешавином лимуна и уља. Начин на који турпијате нокте такође је важан за здравље ноктију. Не заборавите да избегавате оштре ивице ако више волите тупу опцију. Такође можете ручно да креирате сесије неге ноктију помоћу апликација које сте креирали. 

 

 

 Многи људи се питају зашто се нокти ломе. Најчешћи узрок проблема је недостатак витамина. Нокти постају осетљиви и ломљиви када им недостају Биотин, Калцијум, магнезијум, гвожђе, цинк и витамини А и Д важни за нокте и косу. Поред тога, хроничне болести, нежељени ефекти попут хипертиреозе и гљивица на ноктима такође су главни узроци ломљивих ноктију. Поред болести, нокти се такође могу сломити због узрока као што су сува кожа, недовољан унос воде, честа употреба ноктију, екстремна хладноћа или топлота, Грицкање ноктију и неправилно турпијање ноктију. Поред тога, многи људи користе пилинге уместо ацетона за уклањање врхова ноктију. Ово стање мења површину нокта и доводи до његовог лома. livben.com производи за негу могу се купити у козметичком јулу.

 

 Можете да направите маникир и педикир у козметичким салонима, као и да се бавите негом ноктију код куће. Нокте можете учинити сјајним и јаким ако се бринете о њима код куће природним производима. Уље чајевца, које има посебно јака антибактеријска и антифунгална својства, можете помешати са бадемовим уљем, маслиновим уљем или уљем витамина Е и нанети га на нокте. Такође можете ојачати нокте лимуновим соком који садржи витамин Ц. храна коју желите да користите да бисте имали лепе, здраве и лепе нокте 3otuz.com наћи ћете га у .

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com