Какво трябва да знаете за последната грижа за ноктите за счупени нокти?

 Грижата за ноктите и ноктите на краката може да се извършва у дома, като се използват различни техники, които можете да научите, без да посещавате често салони за красота. Отговорът на въпроса как да избелите ноктите, ще намерите в тази статия, можете да ги избелите с продукти, които са удобни за използване у дома. 

 Как да се грижим за ноктите

 

 Нормалният, здрав нокът е червен. Той има прозрачна структура и външен вид, което позволява да се споменат няколко прости съвета за тези, които се интересуват от грижата за ноктите. Първо, оборудването, използвано за грижа за ноктите, трябва да бъде чисто и хигиенично през юли. Остатъците от ноктите, останали върху нокътя, трябва да бъдат внимателно отстранени. Почистените нокти трябва да бъдат подрязани. Подрязаните нокти могат да се подават в кръгла или неправилна форма в зависимост от предпочитанията на потребителя. 

 

 Важно е да почистите улуците след натискане. Следователно предварителното накисване на ръцете в топла вода ще улесни този процес. Ако желаете, можете да добавите няколко капки лимонов сок към водата. Месото, омекотено с вода, трябва внимателно да се нарязва. Декорираните нокти трябва да бъдат импрегнирани с влага и масажирани. След процедурата за грижа за ноктите, ако желаете, ноктите могат да бъдат боядисани с лак. Нанасянето на прозрачен лак за нокти ще помогне на ноктите да издържат по-дълго. 

 

 

 Грижата за ноктите е много важна по отношение на дължината и издръжливостта. Ноктите, които се счупват в резултат на липса на витамини в организма или неправилно приложение, придобиват нежелан вид. Като направите няколко промени в навиците си, можете да имате здрави и растящи нокти. Можете също така да полирате жълтите ни нокти с лимон, който лесно се намира у дома.  Можете да добавите портокалов сок и сода за хляб, да излеете вода със средна температура и да я оставите върху ноктите си за 2-5 минути, без да почиствате. 

 

 Повечето хора не използват ръкавици при почистване. Химикалите в почистващите продукти обаче могат да увредят ноктите и кожата. В тази връзка използването на ръкавици по време на почистване ще предпази ноктите ви. Премахвайте кожичките от ноктите си на всеки два до три дни и ги оставяйте да се проветряват за ден-два, преди да ги възстановите. Като алтернатива можете да разтриете ноктите си със смес от лимон и масло. Начинът, по който пилите ноктите си, също е важен за здравето на ноктите ви. Не забравяйте да избягвате остри ръбове, ако предпочитате тъп вариант. Можете също така ръчно да създавате сесии за грижа за ноктите, като използвате създадените от вас приложения. 

 

 

 Много хора се чудят защо ноктите се чупят. Най-честата причина за проблема е недостигът на витамини. Ноктите стават чувствителни и чупливи, когато им липсват биотин, калций, магнезий, желязо, цинк и витамини А и 0, важни за ноктите и косата. В допълнение, хроничните заболявания, страничните ефекти като хипертиреоидизъм и гъбички по ноктите също са основните причини за чупливи нокти. В допълнение към медицинските състояния, ноктите могат да се счупят и поради причини като суха кожа, недостатъчен прием на вода, честа употреба на ноктите, силен студ или топлина, гризане на ноктите и неправилно пилене на ноктите. Освен това много хора използват ексфолианти вместо ацетон, за да премахнат върховете на ноктите си. Това състояние променя повърхността на нокътя и го кара да се счупи. livben.com през козметичния Юли можете да закупите продукти за грижа.

 

 Можете да направите маникюр и педикюр в салони за красота, както и да се грижите за ноктите у дома. Можете да направите ноктите си блестящи и здрави, ако се грижите за тях у дома с естествени продукти. Можете да смесите масло от чаено дърво, което има особено силни антибактериални и противогъбични свойства, с бадемово масло, зехтин или масло от витамин Е и да го нанесете върху ноктите си. Можете също така да укрепите ноктите си с лимонов сок, съдържащ витамин С. храни, които искате да използвате, за да имате красиви, здрави и красиви нокти 3otuz.com ще го намерите в .

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com