Ce trebuie să știți despre îngrijirea finală a unghiilor rupte?

 Îngrijirea unghiilor și a unghiilor de la picioare se poate face acasă cu diverse tehnici pe care le puteți învăța fără a fi nevoie să mergeți des la saloanele de înfrumusețare. Veți găsi răspunsul la întrebarea cum să vă albiți unghiile în acest articol, le veți albi cu produse pe care le puteți folosi cu ușurință acasă. 


  Cum ar trebui să ai grijă de unghiile tale

 

 O unghie normală și sănătoasă este roșie. Are o structură transparentă și un aspect vizual, este posibil să menționăm câteva sfaturi simple pentru cei care sunt curioși de îngrijirea unghiilor. În primul rând, echipamentul utilizat pentru îngrijirea unghiilor trebuie să fie curat și igienic.Iulie. Resturile de unghii rămase pe unghie trebuie curățate temeinic. Unghiile curățate trebuie tăiate. Unghiile tăiate pot fi aduse într-o formă rotundă sau neregulată cu o zmeură în funcție de preferințele de utilizare. 

 

 Este important să curățați canelurile după împingere. Prin urmare, înmuierea mâinilor în apă caldă în prealabil va face acest proces mai ușor. Dacă doriți, puteți adăuga câteva picături de suc de lămâie în apă. Carnea înmuiată cu apă trebuie tăiată cu atenție. Unghiile decorate trebuie să fie înmuiate în umiditate și masate. După procedura de îngrijire a unghiilor, unghiile pot fi vopsite cu lac, dacă se dorește. Aplicarea unui lac de unghii cu transparență ridicată ajută unghiile să dureze mai mult. 

 

 

 Îngrijirea unghiilor este foarte importantă în ceea ce privește lungimea și durabilitatea. Unghiile sparte în organism ca urmare a deficitului de vitamine sau a aplicării necorespunzătoare dau un aspect nedorit. Făcând câteva schimbări în obiceiurile tale, poți avea unghii sănătoase și în creștere. De asemenea, ne puteți lustrui unghiile galbene cu lămâie, pe care le puteți găsi cu ușurință acasă.  puteți adăuga suc de portocale și bicarbonat de sodiu și turnați-l în apă la temperatură medie și lăsați-l pe unghii timp de 2-5 minute înainte de curățare. 

 

 Majoritatea oamenilor nu folosesc mănuși la curățare. Cu toate acestea, substanțele chimice din produsele de curățare pot deteriora unghiile și pielea. În acest sens, utilizarea mănușilor în timpul curățării vă va proteja unghiile. Îndepărtați cuticulele de pe unghii la fiecare două-trei zile și lăsați-le să se aerisească o zi sau două înainte de reînnoire. Alternativ, vă puteți freca unghiile cu un amestec de lămâie și ulei. Modul în care vă piliți unghiile este, de asemenea, important pentru sănătatea unghiilor. Dacă preferați o opțiune contondentă, nu uitați să evitați marginile ascuțite. De asemenea, puteți crea sesiuni de îngrijire a unghiilor manual cu aplicațiile pe care le-ați creat. 

 

 

 Mulți oameni se întreabă de ce unghiile sunt rupte. Cea mai frecventă cauză a problemei este deficitul de vitamine. Când biotina, calciul, magneziul, fierul, zincul și vitaminele A și D, care sunt importante pentru unghii și păr, sunt deficitare, unghiile devin sensibile și fragile. În plus, efectele secundare precum bolile cronice, hipertiroidismul și ciuperca unghiilor sunt, de asemenea, principalele cauze ale ruperii unghiilor. Pe lângă boli, unghiile se pot rupe și din motive precum pielea uscată, consumul insuficient de apă, utilizarea frecventă a unghiilor, frigul sau căldura excesivă, mușcătura unghiilor și depunerea incorectă a unghiilor. De asemenea, mulți oameni folosesc o pungă în loc de acetonă pentru a îndepărta vârfurile unghiilor. Această afecțiune modifică suprafața unghiei și determină ruperea unghiei. livben.com puteți furniza produse pentru îngrijirea produselor cosmetice.Iulie.

 

 Puteți face manichiura și pedichiura în saloanele de înfrumusețare, precum și îngrijirea unghiilor acasă. Dacă vă pasă de produsele naturale la domiciliu, vă puteți asigura că unghiile sunt strălucitoare și puternice. Puteți amesteca uleiul de arbore de ceai, care are proprietăți antibacteriene și antifungice deosebit de puternice, cu ulei de migdale, ulei de măsline sau ulei de vitamina E și îl puteți aplica pe unghii. De asemenea, vă puteți întări unghiile cu suc de lămâie, care conține vitamina C. produse pe care doriți să le utilizați pentru a avea unghii frumoase, sănătoase și frumoase 3otuz.com o vei găsi înăuntru .

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com