Er din hud klar til koldt vejr?

  Huden, der er sammensat af følsomme celler, bliver endnu mere følsom under de sæsonbestemte overgange. Hvis sæsonen er vinter, kan denne følsomme hud ikke beskyttes, hvis den udsættes for tørhed og kulde og træt. Hud, negle og hår er væv, der er direkte påvirket af koldt vejr. 


De kræver mere opmærksomhed, omhu og opmærksomhed, især i perioder, hvor vejret køler hurtigt ned. Men ved at træffe praktiske foranstaltninger og specielt designet til koldt vejr 

du kan bogstaveligt talt forberede dig til vinteren ved at bruge hudpleje. 

 

 Til våd hud hele dagen lang 


 punkt. Et meget effektivt fugtgivende cremeprodukt, der fanger fugt på huden i vintermånederne, kan være til stor fordel. Fugt områder som hænder, ansigt, hæle og albuer regelmæssigt med en hudfugtighedscreme hele dagen. Hvis det er muligt, skal du holde dit hår væk fra varmt vand, føntørrer og glattejern. Undgå langvarige brusere, fordi langvarig udsættelse for varme tørrer huden ud. 

 

 Fugt alle dele af huden grundigt, inden du går i seng om natten. Hænder mister fugt efter hver vask. Brug derfor håndcreme regelmæssigt og anvend neglepleje og E-vitamin cremer regelmæssigt. Under kropspleje skal du i stedet for hårde sæber vælge Sæber og vaskegeler med en pH-værdi på omkring 5,5. Lav konstant en ansigtsmaske og eksfolierende rutine og gør disse applikationer regelmæssigt. Pas på din ernæring og drik rigeligt med vand. 

 

 Bekæmp kulden med dit tøj. Hvis du vælger blødt tøj, der dækker din hud så meget som muligt, vil din hud blive mindre udsat for kold luft og dens negative virkninger og vil opleve fugttab. Den rigtige mængde bløde og tykke tøj, som du vil bære på tør hud, beskytter ikke kun din hud mod kulde, men holder den også så fugtig som muligt. Forhindrer kold og tør luft i at trække fugt fra din hud. Af denne grund er det meget vigtigt at vælge tøj, der er direkte relateret til huden. 

 

 Afslapning Pleje Tips 


 Vores hud er vores vigtigste og mest værdifulde aktiv. Selvfølgelig har vi en daglig rutine til at tage sig af dette. Det er vigtigt at gøre denne pleje regelmæssigt hver dag for en aktiv og sund hud. Så ved du, hvilke produkter du skal anvende i hvilken rækkefølge og hvad der virker? Vi har præsenteret disse spørgsmål for dig i vores artikel.  kvalitet kosmetiske produkter 3otuz.com du kan levere det fra shopping site

 

 Hudplejehemmeligheder for at genoplive huden af denne grund bør der anvendes en anden hudplejemetode i henhold til hver hudtype. For eksempel, ligesom det er meget forkert at bruge olieagtige cremer, når man plejer fedtet hud, er det også forkert at regelmæssigt tage sig af tør hud med sæbe. Når det kommer til hudpleje, er det vigtigt, at vores hud rengøres først. livben.com succesraten for deres produkter er meget høj.


Anbefalinger til hudpleje efter din type 

 Hver kvinde ønsker en strålende og velnæret hud. For at opnå en glat hudtype skal hudpleje bruges regelmæssigt. Et andet vigtigt tip er, at du skal rense din hud hver dag og ikke sove med makeup på. For at have en fejlfri hud kan vi kende egenskaberne ved vores hud og tage os af den i henhold til vores hudtype. 

 

 Ekspertudtalelse kan være nyttig. Der er forskellige cremer og serum, der kan være din tid værd ved at følge vejledningen. Ved at vælge det hudserum, der passer til din hudtype, kan du tage det første skridt mod fejlfri hud. Det er umuligt at opnå et vellykket udseende uden behandling og hudpleje. Derfor er det værd at bruge hjælpeværktøjerne. Brug for eksempel natcreme inden du går i seng om natten. 

 

  Tips til en strålende hudfarve efter hudtype 

 

 Arbejde, transport, kone, moderskab og at være en rigtig kvinde er nogle af grundene, der forhindrer dig i at tage tid til dig selv. I kvinder har for mange ansvarsområder. Og alt dette skal gøres på den mest perfekte måde. Derfor er der vigtige tips, som du kan lære at fjerne de negative virkninger af træthed på din hud under alle disse opgaver. 


 Først og fremmest har hver hud sine egne egenskaber og behov. Ved hjælp af ekspertudtalelse om dette emne kan du genkende hudens type og egenskaber. Hvis du har tør hud, ældes din hud hurtigt. Brug derfor produkter, der beskytter huden mod olie. 

 

 Brug af Kropspleje Cremer kan være den mest effektive løsning. Hvis du har fedtet hud, ældes din hud gradvist. Men der er også problematiske egenskaber ved huden. Derfor gør ikke det forkerte valg af creme, du kan få oplysninger fra din læge.

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com