Er huden din klar for kulda ?

 Huden, som består av sensitive celler, blir enda mer følsom gjennom året. Hvis vinteren er utsatt for tørrhet, kulde og tretthet, kan ikke denne følsomme huden beskytte seg selv. Negler og hudhår er vev som er direkte påvirket av kulde.


Spesielt i perioder hvor været avkjøles raskt, trenger de mer oppmerksomhet, omsorg og oppmerksomhet. Imidlertid er den designet med praktiske dimensjoner, og du kan bokstavelig talt forberede deg på vinteren med hudpleieprodukter, spesielt i kaldt vær.  

 

 Å fukte huden hele dagen 


 En enkelt fuktighetskrem som holder på fuktigheten i huden din i vinterhalvåret og er ganske effektiv, kan ha mange fordeler. Fukt områder som hår, ansikt, hæler og albuer regelmessig med en fuktighetskrem for huden. Hvis mulig, hold håret borte fra varmt vann, hårføner og rettetang. Unngå å ta en dusj i lang tid, da langvarig eksponering for varme vil tørke ut huden din.

 

 Fukt alle områder av huden din grundig før du legger deg. Hendene mister fuktighet etter hver vask. Av denne grunn, bruk håndkrem, neglepleie kremer og vitamin E kremer regelmessig. Forbered ansiktsmasker og eksfolierende applikasjoner regelmessig og bruk disse behandlingene regelmessig. Følg dietten og drikk rikelig med vann. 

 

 Riktig mengde myke, tette klær å ha på tørr hud vil ikke bare beskytte huden din mot kulde, men også holde den så hydrert som mulig. Dette forhindrer fuktighet i å nå huden fra kald, tørr luft. Av denne grunn er det svært viktig å velge klær som er i direkte kontakt med huden.  

 

 Tips for avslappende behandlinger 


 Huden vår er vår viktigste og mest verdifulle ressurs. Selvfølgelig har vi en daglig rutine for å ta vare på ham.  Det er viktig å gjøre denne behandlingen regelmessig hver dag for en aktiv og sunn hud. Vet du hvilke produkter som skal fungere i hvilken rekkefølge og i hvilken rekkefølge? Vi stiller disse spørsmålene i vår artikkel. Kvalitet kosmetikk 3otuz.com du kan legge ut dette på handelssiden

 

 Hudpleie hemmeligheter for hudforyngelse Derfor bør ulike hudpleiemetoder brukes for hver hudtype. Hvis du for eksempel ser på fet hud, er det veldig galt å bruke fete kremer, og det er heller ikke bra å regelmessig se på tørr hud med såpe. Hudrensing er svært viktig når det gjelder hudpleie.  livben.com suksessraten for produktene deres er veldig høy:


Hudpleieanbefalinger i henhold til din type 

 Hudpleieprodukter bør brukes regelmessig for å oppnå en jevn hudtype.  For å ha en full hud, kan vi kjenne egenskapene til huden vår og ta vare på den i henhold til vår hudtype: 

 

 En eksperts mening kan hjelpe deg. Det er flere kremer og serum som kan være verdt det ved å følge guiden. Ved å velge hudserum som passer for din hudtype, kan du ta det første skrittet for å oppnå feilfri hud. Det er umulig å oppnå et vellykket utseende uten prosedyrer og hudpleie. Derfor er det verdt å bruke støtteverktøy. Bruk for eksempel en nattkrem før du legger deg. 

 

  Tips for å lyse huden etter hudtype 

 

 Arbeid, transport, kone, morskap og en ekte kvinne er noen av grunnene som hindrer deg i å ta deg tid til deg selv. Dere kvinner har mye ansvar. Og alt dette bør gjøres på best mulig måte.  Derfor er det viktige tips du kan bruke til å takle de negative effektene av tretthet på huden din mens du gjør alt dette: 


 For det første har hver hud sine egne egenskaper og behov. Ekspertråd om emnet vil tillate deg å bestemme typen og egenskapene til huden din. Hvis du har tørr hud, eldes den raskt. Bruk derfor produkter som beskytter huden mot talg: 

 

 Bruk av kroppspleie krem kan være den mest effektive løsningen. Hvis du har fet hud, eldes huden gradvis.  Men det er også funksjoner i problemhud: velg derfor ikke kremen ved en feiltakelse, du kan få informasjon fra legen din:

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com