Hvad skal du vide om den endelige neglepleje af brudte negle?

Pleje af negle og tånegle kan udføres derhjemme med forskellige teknikker, som du kan lære uden at skulle gå til skønhedssaloner ofte. Du finder svaret på spørgsmålet om, hvordan du smider dine negle i denne artikel, du vil blanke dem med produkter, som du nemt kan bruge hjemme. 

 

 Hvordan skal du passe på dine negle

 

 En normal, sund negle er rød. Det har en gennemsigtig struktur og visuelt udseende, det er muligt at nævne nogle enkle tips til dem, der er nysgerrige om neglepleje. Først og fremmest skal det udstyr, der bruges til neglepleje, være rent og hygiejnisk.Jul. Neglerester tilbage på neglen skal rengøres grundigt. Rensede negle skal skæres. De afskårne negle kan bringes i en rund eller uregelmæssig form med en rasp i henhold til brugspræferencerne. 

 

 Det er vigtigt at rengøre rillerne efter at have skubbet. Derfor vil blødgøring af dine hænder i varmt vand på forhånd gøre denne proces lettere. Hvis du vil, kan du tilføje et par dråber citronsaft til vandet. Kød blødgjort med vand skal skæres omhyggeligt. Dekorerede negle skal gennemblødes i fugt og masseres. Efter negleplejeproceduren kan neglene males med lak, hvis det ønskes. Anvendelse af neglelak med høj gennemsigtighed hjælper neglene til at vare længere. 

 

 

 Neglepleje er meget vigtig med hensyn til længde og holdbarhed. Broken negle i kroppen som følge af vitaminmangel eller ukorrekt anvendelse giver et uønsket udseende. Ved at foretage et par ændringer i dine vaner kan du have sunde og voksende negle. Du kan også polere Vores gule negle med citron, som du nemt kan finde derhjemme.  du kan tilføje appelsinsaft og bagepulver og hælde det i vand med medium temperatur og lade det stå på neglene i 2-5 minutter før rengøring. 

 

 De fleste mennesker bruger ikke handsker ved rengøring. Kemikalier i rengøringsprodukter kan dog beskadige negle og hud. I denne henseende vil brug af handsker under rengøring beskytte dine negle. Fjern neglebåndene på dine negle hver anden til tredje dag, og lad dem lufte ud i en dag eller to, før de fornyes. Alternativt kan du gnide dine negle med en blanding af citron og olie. Den måde, du arkiverer dine negle på, er også vigtig for dine negles sundhed. Hvis du foretrækker en stump mulighed, skal du huske at undgå skarpe kanter. Du kan også oprette negleplejesessioner manuelt med de applikationer, du har oprettet. 

 

 

 Mange mennesker spekulerer på, hvorfor neglene er brudt. Den mest almindelige årsag til problemet er vitaminmangel. Når mangelfuld biotin, calcium, magnesium, jern og vitamin A og D, som er vigtige for negle og hår, negle bliver følsomme og sprøde. Derudover er bivirkninger såsom kroniske sygdomme, hyperthyreoidisme og neglesvamp også de vigtigste årsager til neglebrud. Ud over sygdomme kan negle også gå i stykker på grund af årsager som tør hud, utilstrækkeligt vandforbrug, hyppig brug af negle, overdreven kulde eller varme, neglebidning og forkert arkivering af negle. Mange mennesker bruger også en pose i stedet for acetone til at fjerne neglespidserne. Denne tilstand ændrer neglens overflade og får neglen til at gå i stykker. livben.com du kan levere produkter på kosmetiske produkter pleje.Jul.

 

 Du kan få din manicure og pedicure udført i skønhedssaloner samt neglepleje derhjemme. Hvis du plejer med naturlige produkter derhjemme, kan du sikre dig, at dine negle er skinnende og stærke. Du kan blande tea tree olie, som har særligt stærke antibakterielle og antifungale egenskaber, med mandelolie, olivenolie eller E-vitaminolie og anvende den på dine negle. Du kan også styrke dine negle med citronsaft, som indeholder vitamin C. produkter, som du vil bruge til at have smukke, sunde og smukke negle 3otuz.com du vil finde det i .

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com