Készen áll a bőre a hidegre ?

  Az érzékeny sejtekből álló bőr egész évben még érzékenyebbé válik. Ha a tél hajlamos a szárazságra, a hidegre és a fáradtságra, ez az érzékeny bőr nem tudja megvédeni magát. A körmök és a bőrszőrzet olyan szövetek, amelyeket közvetlenül érint a hideg.


Különösen azokban az időszakokban, amikor az időjárás gyorsan lehűl, nagyobb figyelmet, gondosságot és figyelmet igényelnek. Azonban praktikus méretekkel tervezték, és szó szerint felkészülhet a télre a bőrápolási termékekkel, különösen hideg időben.  

 

 Hidratálja a bőrt a nap folyamán 


 Egyetlen hidratáló, amely megtartja a bőr nedvességét a téli hónapokban, és elég hatékony, számos előnnyel járhat. Rendszeresen hidratálja az olyan területeket, mint a haj, az arc, a sarok és a könyök. Ha lehetséges, tartsa távol a haját forró víztől, hajszárítóktól és hajvasalóktól. Kerülje a hosszú ideig tartó zuhanyozást, mivel a hosszan tartó hőhatás kiszárítja a bőrt.

 

 Lefekvés előtt alaposan hidratálja a bőr minden területét. A kezek minden mosás után elveszítik a nedvességet. Ezért rendszeresen használjon kézkrémet, körömápoló krémeket és E-vitamin krémeket. Rendszeresen készítsen arcmaszkokat és hámlasztó alkalmazásokat, és rendszeresen alkalmazza ezeket a kezeléseket. Kövesse az étrendet és igyon sok vizet. 

 

 A megfelelő mennyiségű puha, feszes ruha, amelyet száraz bőrön kell viselni, nemcsak megvédi a bőrt a hidegtől, hanem a lehető hidratáltabbá is teszi. Ez megakadályozza, hogy a nedvesség hideg, száraz levegőből elérje a bőrt. Ezért nagyon fontos olyan ruhákat választani, amelyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel.  

 

 Tippek a pihentető kezelésekhez 


 A bőrünk a legfontosabb és legértékesebb eszközünk. Természetesen van egy napi rutinunk, hogy gondoskodjunk róla.  Fontos, hogy ezt a kezelést minden nap rendszeresen elvégezzük az aktív és egészséges bőr érdekében. Tudja, hogy mely termékeknek milyen sorrendben és milyen sorrendben kell működniük? Ezeket a kérdéseket feltesszük cikkünkben. Minőségi kozmetikumok 3otuz.com ezt közzéteheti a kereskedési oldalon

 

 Bőrápolási titkok a bőrfiatalításhoz ezért minden bőrtípusra különböző bőrápolási módszereket kell alkalmazni. Például, ha zsíros bőrre néz, nagyon helytelen zsíros krémeket használni, és nem is jó rendszeresen szappannal nézni a száraz bőrt. A bőr tisztítása nagyon fontos a bőrápolás során.  livben.com termékeik sikerességi aránya nagyon magas:


Bőrápolási ajánlások az Ön típusa szerint 

 A bőrápolási termékeket rendszeresen kell használni a sima bőrtípus elérése érdekében.  Annak érdekében, hogy teljes bőrünk legyen, megismerhetjük bőrünk jellemzőit és gondoskodhatunk róla bőrtípusunk szerint: 

 

 A szakértői vélemény segíthet. Számos krém és szérum van, amelyek megéri az útmutatót követve. A bőrtípusának megfelelő bőrszérum kiválasztásával megteheti az első lépést a hibátlan bőr elérése érdekében. Lehetetlen sikeres megjelenést elérni eljárások és bőrápolás nélkül. Ezért érdemes támogató eszközöket használni. Például használjon éjszakai krémet lefekvés előtt. 

 

  Tippek a bőr bőrtípusának megvilágítására 

 

 A munka, a szállítás, a feleség, az anyaság és az igazi nő néhány oka annak, hogy megakadályozza, hogy időt szánjon magára. Nektek, nőknek sok felelősségetek van. Mindezt a lehető legjobb módon kell megtenni.  Ezért vannak fontos tippek, amelyekkel megbirkózhat a fáradtság negatív hatásaival a bőrén, miközben mindezt megteszi: 


 Először is, minden bőrnek megvannak a maga sajátosságai és igényei. A témával kapcsolatos szakértői tanácsok lehetővé teszik a bőr típusának és jellemzőinek meghatározását. Ha száraz a bőre, gyorsan öregszik. Ezért olyan termékeket használjon, amelyek védik a bőrt a faggyútól: 

 

 A testápoló krém használata lehet a leghatékonyabb megoldás. Ha zsíros a bőre, a bőre fokozatosan öregszik.  De a problémás bőr jellemzői is vannak: ezért ne válassza ki a krémet véletlenül, információt kaphat orvosától:

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com