Mit kell tudni a törött körmök végső körömápolásáról?

A köröm-és körömápolás otthon is elvégezhető különféle technikákkal, amelyeket megtanulhat anélkül, hogy gyakran szépségszalonokba kellene mennie. Ebben a cikkben megtalálja a választ arra a kérdésre, hogyan lehet fehéríteni a körmét, fehéríti azokat olyan termékekkel, amelyeket otthon könnyen használhat. 


 Hogyan kell vigyázni a körmökre

 

 A normál, egészséges köröm piros. Átlátható szerkezetű és vizuális megjelenésű, néhány egyszerű tippet említhetünk azok számára, akik kíváncsiak a körömápolásra. Először is, a körömápoláshoz használt berendezésnek tisztának és higiénikusnak kell lennie.Jul. A körömön maradt körömmaradványokat alaposan meg kell tisztítani. A tisztított körmöket le kell vágni. A vágott körmök kerek vagy szabálytalan formába hozhatók reszelővel a használati preferenciáknak megfelelően. 

 

 Fontos, hogy a hornyokat a nyomás után tisztítsa meg. Ezért a kezek meleg vízben történő előzetes áztatása megkönnyíti ezt a folyamatot. Ha szeretné, hozzáadhat néhány csepp citromlevet a vízhez. A vízzel lágyított húsokat óvatosan kell vágni. A díszített körmöket nedvességgel kell áztatni és masszírozni. A körömápolási eljárás után a körmök kívánt esetben lakkal festhetők. A nagy átlátszóságú körömlakk alkalmazása segít a körmök hosszabb ideig tartásában. 

 

 

 A körömápolás nagyon fontos a hosszúság és a tartósság szempontjából. A vitaminhiány vagy a nem megfelelő alkalmazás következtében a szervezetben lévő törött körmök nemkívánatos megjelenést kölcsönöznek. Néhány változtatással a szokásaidban egészséges és növekvő körmök lehetnek. A sárga körmöket citrommal is polírozhatja, amelyet otthon könnyen megtalálhat.  hozzáadhat narancslevet és szódabikarbónát, közepes hőmérsékletű vízbe öntheti, és tisztítás előtt 2-5 percig hagyhatja a körmökön. 

 

 A legtöbb ember nem használ kesztyűt tisztítás közben. A tisztítószerekben található vegyi anyagok azonban károsíthatják a körmöket és a bőrt. Ebben a tekintetben a kesztyű használata a tisztítás során megvédi a körmét. Távolítsa el a körömágyakat két-három naponta, és hagyja őket egy-két napig levegőzni, mielőtt megújulna. Alternatív megoldásként dörzsölheti a körmét citrom és olaj keverékével. A körmök reszelésének módja szintén fontos a körmök egészsége szempontjából. Ha inkább egy tompa opciót szeretne, ne felejtse el elkerülni az éles széleket. A létrehozott alkalmazásokkal manuálisan is létrehozhat körömápolási foglalkozásokat. 

 

 

 Sokan csodálkoznak, miért törnek a körmök. A probléma leggyakoribb oka a vitaminhiány. Amikor a biotin, a kalcium, a magnézium, a vas, a cink és az A és D vitaminok, amelyek fontosak a körmök és a haj számára, hiányosak, a körmök érzékenyek és törékenyek. Ezenkívül a mellékhatások, mint például a krónikus betegségek, a hyperthyreosis és a körömgomba is a köröm törésének fő okai. A betegségek mellett a körmök olyan okok miatt is eltörhetnek, mint a száraz bőr, az elégtelen vízfogyasztás, a körmök gyakori használata, a túlzott hideg vagy hő, a körömcsípés és a körmök helytelen beillesztése. Emellett sokan aceton helyett tasakot használnak a körömhegyek eltávolításához. Ez az állapot megváltoztatja a köröm felületét, és a köröm törését okozza. livben.com akkor a kínálat termékek kozmetikai termékek ellátás.Jul.

 

 A manikűr és pedikűr szépségszalonokban, valamint otthoni körömápolásban is elvégezhető. Ha otthon gondoskodik a természetes termékekről, biztosíthatja, hogy a körmök fényesek és erősek legyenek. A teafaolajat, amely különösen erős antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, mandulaolajjal, olívaolajjal vagy E-vitamin olajjal keverheti, és alkalmazhatja a körmére. A körmöket citromlével is erősítheti, amely C-vitamint tartalmaz. olyan termékek, amelyeket gyönyörű, egészséges és szép körmökhöz szeretne használni 3otuz.com meg fogja találni .

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com