Mitä sinun tarvitsee tietää katkenneiden kynsien lopullisesta hoidosta?

Kynsien ja varpaankynsien hoito voidaan tehdä kotona erilaisilla tekniikoilla, joita voit oppia ilman, että sinun tarvitsee käydä kauneushoitoloissa usein. Löydät vastauksen kysymykseen kynsien valkaisusta tästä artikkelista, valkaiset ne tuotteilla, joita voit helposti käyttää kotona. 

  Kuinka sinun pitäisi huolehtia kynsistäsi

 

 Normaali, terve kynsi on punainen. Se on läpinäkyvä rakenne ja visuaalinen ulkonäkö, on mahdollista mainita joitakin yksinkertaisia vinkkejä niille, jotka ovat uteliaita kynsien hoitoon. Ensinnäkin kynsien hoitoon käytettävien laitteiden on oltava puhtaita ja hygieenisiä.Heinäkuuta. Kynsiin jääneet kynsijäämät on puhdistettava perusteellisesti. Puhdistetut kynnet on leikattava. Leikatut kynnet voidaan tuoda pyöreään tai epäsäännölliseen muotoon raspilla käyttöasetusten mukaan. 

 

 Urat on tärkeää puhdistaa työntämisen jälkeen. Siksi käsien liottaminen lämpimässä vedessä etukäteen helpottaa tätä prosessia. Halutessasi voit lisätä veteen muutaman tipan sitruunamehua. Vedellä pehmennetyt lihat tulee leikata varovasti. Koristellut kynnet tulee liottaa kosteudessa ja hieroa. Kynsien hoitotoimenpiteiden jälkeen kynnet voi halutessaan maalata lakalla. Erittäin läpinäkyvän kynsilakan levittäminen auttaa kynsiä kestämään pidempään. 

 

 

 Kynsien hoito on erittäin tärkeää pituuden ja kestävyyden kannalta. Rikkinäiset kynnet kehossa vitamiinin puutteen tai väärän levityksen seurauksena antavat ei-toivotun ulkonäön. Tekemällä muutamia muutoksia tottumuksiisi voit saada terveet ja kasvavat kynnet. Voit myös kiillottaa keltaiset kynnet sitruunalla, jonka löydät helposti kotoa.  voit lisätä appelsiinimehua ja ruokasoodaa ja kaataa sen keskilämpöiseen veteen ja jättää sen kynsille 2-5 minuutiksi ennen puhdistusta. 

 

 Useimmat ihmiset eivät käytä käsineitä puhdistuksessa. Puhdistusaineiden kemikaalit voivat kuitenkin vahingoittaa kynsiä ja ihoa. Tältä osin käsineiden käyttö puhdistuksen aikana suojaa kynsiäsi. Poista kynsinauhat kynsistäsi kahden tai kolmen päivän välein ja anna niiden tuulettaa päivän tai kaksi ennen uusimista. Vaihtoehtoisesti voit hieroa kynsiäsi sitruunan ja öljyn seoksella. Tapa, jolla viilaat kynnet, on myös tärkeä kynsien terveyden kannalta. Jos pidät tylpästä vaihtoehdosta, muista välttää teräviä reunoja. Voit myös luoda kynsienhoitoistuntoja manuaalisesti luomillasi sovelluksilla. 

 

 

 Monet ihmettelevät, miksi kynnet ovat rikki. Yleisin ongelman syy on vitamiinin puute. Kun biotiini, kalsium, magnesium, rauta, sinkki sekä kynsille ja hiuksille tärkeät A-ja D-vitamiinit ovat puutteellisia, kynnet herkistyvät ja haurastuvat. Lisäksi sivuvaikutukset, kuten krooniset sairaudet, kilpirauhasen liikatoiminta ja kynsien sieni, ovat myös tärkeimmät syyt kynsien rikkoutumiseen. Sairauksien lisäksi kynnet voivat rikkoutua myös syistä, kuten kuiva iho, riittämätön Vedenkulutus, kynsien toistuva käyttö, liiallinen kylmyys tai kuumuus, kynsien pureminen ja kynsien virheellinen arkistointi. Myös monet ihmiset käyttävät pussia asetonin sijaan kynsien kärkien poistamiseen. Tämä ehto muuttaa kynnen pintaa ja aiheuttaa kynnen katkeamisen. livben.com voit toimittaa tuotteita kosmeettisten valmisteiden hoitoon.Heinäkuuta.

 

 Voit tehdä manikyyri-ja pedikyyrisi kauneushoitoloissa sekä kynsien hoidon kotona. Jos hoidat luonnontuotteita kotona, voit varmistaa, että kynnet ovat kiiltävät ja vahvat. Voit sekoittaa teepuuöljyä, jolla on erityisen voimakkaita antibakteerisia ja sienilääkkeitä, manteliöljyyn, oliiviöljyyn tai e-vitamiiniöljyyn ja levittää sitä kynsiin. Voit myös vahvistaa kynsiäsi sitruunamehulla, joka sisältää C-vitamiinia. tuotteet, joita haluat käyttää kauniiden, terveiden ja kauniiden kynsien saamiseksi 3otuz.com löydät sen sisään .

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com