Vad behöver du veta om den slutliga nagelvården av trasiga naglar?

Nagel-och tånagelvård kan göras hemma med olika tekniker som du kan lära dig utan att behöva gå till skönhetssalonger ofta. Du hittar svaret på frågan om hur du vitar dina naglar i den här artikeln, du kommer att bleka dem med produkter som du enkelt kan använda hemma. 


  Hur ska du ta hand om dina naglar

 

 En normal, frisk nagel är röd. Den har en transparent struktur och visuellt utseende, det är möjligt att nämna några enkla tips för dem som är nyfiken på nagelvård. Först och främst måste utrustningen som används för nagelvård vara ren och hygienisk.Jul. Nagelrester kvar på nageln ska rengöras noggrant. Rengjorda naglar ska skäras. De skurna naglarna kan föras in i en rund eller oregelbunden form med en rasp enligt användningsinställningarna. 

 

 Det är viktigt att rengöra spåren efter att ha tryckt. Därför kommer blötläggning av händerna i varmt vatten i förväg att göra denna process enklare. Om du vill kan du lägga till några droppar citronsaft i vattnet. Kött mjukat med vatten ska skäras noggrant. Dekorerade naglar ska blötläggas i fukt och masseras. Efter nagelvårdsproceduren kan naglarna målas med lack om så önskas. Att applicera ett nagellack med hög transparens hjälper naglarna att hålla längre. 

 

 

 Nagelvård är mycket viktigt när det gäller längd och hållbarhet. Brutna naglar i kroppen som ett resultat av vitaminbrist eller felaktig applicering ger ett oönskat utseende. Genom att göra några förändringar i dina vanor kan du ha friska och växande naglar. Du kan också polera våra gula naglar med citron, som du lätt kan hitta hemma.  du kan lägga till apelsinjuice och bakpulver och häll den i medeltemperaturvatten och lämna den på naglarna i 2-5 minuter före rengöring. 

 

 De flesta använder inte handskar vid rengöring. Kemikalier i rengöringsprodukter kan dock skada naglar och hud. I detta avseende skyddar du dina naglar med handskar under rengöring. Ta bort nagelbanden på naglarna varannan till var tredje dag och låt dem lufta ut en dag eller två innan de förnyas. Alternativt kan du gnugga dina naglar med en blandning av citron och olja. Hur du filar dina naglar är också viktigt för dina nagels hälsa. Om du föredrar ett trubbigt alternativ, kom ihåg att undvika skarpa kanter. Du kan också skapa nagelvårdssessioner manuellt med de applikationer du har skapat. 

 

 

 Många undrar varför naglarna är trasiga. Den vanligaste orsaken till problemet är vitaminbrist. När biotin, kalcium, magnesium, järn, zink och vitamin A och d, som är viktiga för naglar och hår, är bristfälliga, blir naglarna känsliga och spröda. Dessutom är biverkningar som kroniska sjukdomar, hypertyreoidism och nagelsvamp också de främsta orsakerna till nagelbrott. Förutom sjukdomar kan naglar också bryta på grund av orsaker som torr hud, otillräcklig vattenförbrukning, frekvent användning av naglar, överdriven kyla eller värme, nagelbitning och felaktig arkivering av naglar. Många använder också en påse istället för aceton för att ta bort nagelspetsarna. Detta tillstånd förändrar nagelns yta och får nageln att bryta. livben.com du kan leverera produkter på kosmetiska produkter vård.Jul.

 

 Du kan göra din manikyr och pedikyr i skönhetssalonger, samt nagelvård hemma. Om du bryr dig om naturliga produkter hemma kan du se till att dina naglar är glänsande och starka. Du kan blanda tea tree oil, som har särskilt starka antibakteriella och antifungala egenskaper, med mandelolja, olivolja eller vitamin E-olja och applicera den på naglarna. Du kan också stärka dina naglar med citronsaft, som innehåller vitamin C. produkter som du vill använda för att ha vackra, friska och vackra naglar 3otuz.com du hittar den i .

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com