Релаксираща грижа за кожата, която облекчава стреса и повдига настроението

  1. Започнете с почистване 


 Основата на юли за грижа за кожата започва с чиста кожа. Мръсотията, маслото и остатъците от грим, които се натрупват през целия ден, могат да запушат кожата и да причинят акне. Затова се отървете от стреса и примесите през деня, като внимателно почиствате кожата си в края на деня. Изберете почистващ препарат, подходящ за вашата кожа, и почистете кожата си с лек масаж. Използването на топла вода вместо гореща вода при почистване помага за почистване на кожата, без да я изсушава. 


  2. Нанесете успокояваща маска за лице 


  Успокояващата маска за лице подхранва кожата ви, като ви отпуска психически. В особено напрегнати дни е полезно да нанесете маска, която успокоява и овлажнява кожата. Маска с алое вера, екстракт от зелен чай или розова вода успокоява и подмладява кожата. Прекарайте малко време в нанасяне на маската и се съсредоточете върху релаксацията, като затворите очи и дишате дълбоко. 

 

 3. Нанесете овлажнител 

 

 Хидратирането на кожата е важна стъпка към здравето на кожата. В натоварените дни кожата ви може да се нуждае от повече влага, така че изберете лек овлажнител. Нанесете крема върху кожата с бавни и нежни движения, като същевременно овлажнявате кожата. От друга страна, масажирането на кожата подобрява кръвообращението и Ви помага да се отпуснете. 


 Поради тази причина е важно да се спазват специални грижи за зоната около очите. Внимателно нанесете околоочния крем с пръсти и внимателно го втрийте в деликатната кожа около очите. Това помага за намаляване на подпухналостта около очите и подмладяване на кожата. 

 

 5. Утешителен финал 

 

 Когато приключите с рутинната си грижа за кожата, дайте си малко време да се отпуснете. Например, след като приключите с грижата за кожата, можете да помислите за няколко минути, да слушате лека музика или просто да се отпуснете. Това не само намалява стреса, но и улеснява съня през нощта. 

 1. Започнете с почистване 

 

 Почистването е основата на цялата грижа за кожата. Нежно почиствайте кожата два пъти на ден, сутрин и вечер. Използвайте почистващ препарат, подходящ за вашия тип кожа и не забравяйте да почистите добре кожата си. Чистата кожа през юли повишава ефективността на други етапи на грижа. 

 

 2. Използване на тонер 

 

 След почистване използвайте тонер, за да възстановите 0-баланса на кожата. Изберете тонер без алкохол, който няма да изсуши кожата ви. Тонерът стяга порите, овлажнява кожата и подобрява усвояването на следните продукти. 

 

 3. Нанесете релаксираща маска 

 

 Нанасяйте релаксираща и ревитализираща маска върху кожата си веднъж или два пъти седмично. В натоварените дни изберете маска с естествени съставки като лавандулово масло или зелен чай. Не забравяйте да дишате дълбоко, когато прилагате маската. livben.com тя е успешен продавач на козметика.

 

 4. Вземете релаксиращ масаж 

 

 Нежно масажирайте лицето и шията като част от рутината си за грижа за кожата. Масажът подобрява кръвообращението, отпуска мускулите и облекчава стреса. ноември. Можете да правите масажи с естествени масла като кокосово или бадемово масло. 

 

 5. Хидратация и защита 

 

 След масажа овлажнете кожата и нанесете слънцезащитен крем. Изберете лек овлажнител на водна основа и не забравяйте да използвате продукт, който хидратира кожата, без да запушва порите. Защитете кожата си от ултравиолетовите лъчи с овлажнител със слънцезащитен крем. 3otuz.com , ние също можем да доставим

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com