Cildiniz soğuk havalara hazır mı?

Hassas hücrelerden oluşan cilt, mevsim geçişlerinde daha da hassaslaşır. Mevsim kış ise bu hassas cilt kuruluğa ve soğuğa maruz kalıp yorulursa korunamaz. Cilt, tırnaklar ve saçlar soğuk havalardan doğrudan etkilenen dokulardır.


Özellikle havaların çabuk soğuduğu dönemlerde daha fazla dikkat, özen ve dikkat gerektirirler. Ancak pratik önlemler alarak ve soğuk havalara özel olarak tasarlanan
cilt bakımını kullanarak kışa tam anlamıyla hazırlanabilirsiniz.

Gün boyu nemli cilt

puan. Kış aylarında nemi cilde hapseden ve son derece etkili bir nemlendirici krem ​​ürününün çok büyük faydası olabilir. Gün boyunca el, yüz, topuk ve dirsek gibi bölgeleri cilt nemlendiricisiyle düzenli olarak nemlendirin. Mümkünse saçlarınızı sıcak sudan, fön makinesinden ve düzleştiriciden uzak tutun. Uzun süreli duşlardan kaçının çünkü ısıya uzun süre maruz kalmak cildi kurutur.

Gece yatmadan önce cildin tüm kısımlarını iyice nemlendirin. Eller her yıkamadan sonra nemini kaybeder. Bu nedenle el kremini düzenli olarak kullanın ve tırnak bakımı ve E vitaminli kremleri düzenli olarak uygulayın. Vücut bakımı sırasında sert sabunlar yerine pH değeri 5,5 civarında olan sabunları ve yıkama jellerini tercih edin. Sürekli yüz maskesi ve peeling rutini yapın ve bu uygulamaları düzenli olarak yapın. Beslenmenize dikkat edin ve bol su için.

Soğukla ​​kıyafetlerinizle savaşın. Cildinizi mümkün olduğu kadar kapatan, yumuşak giysiler seçerseniz, cildiniz soğuk havaya ve onun olumsuz etkilerine daha az maruz kalacak ve nem kaybı yaşayacaktır. Kuru cilt üzerine giyeceğiniz doğru miktarda yumuşak ve kalın giysiler, cildinizi yalnızca soğuktan korumakla kalmayacak, aynı zamanda mümkün olduğunca nemli tutacaktır. Soğuk ve kuru havanın cildinizden nemi çekmesini engeller. Bu nedenle doğrudan ciltle ilgili olan kıyafetlerin seçilmesi oldukça önemlidir.

Rahatlama Bakım İpuçları

Cildimiz en önemli ve değerli varlığımızdır. Elbette bununla ilgilenmek için günlük bir rutinimiz var. Aktif ve sağlıklı bir cilt için bu bakımın her gün düzenli olarak yapılması önemlidir. Peki hangi ürünleri hangi sırayla uygulamanız gerektiğini ve ne işe yaradığını biliyor musunuz? Bu soruları yazımızda sizlere sunduk. kaliteli kozmetik ürünleri 3otuz.com alışveriş sitesinden tedarik edebilirsiniz

Cildi Canlandırmak İçin Cilt Bakım Sırları Bu nedenle her cilt tipine göre farklı bir cilt bakım yöntemi kullanılmalıdır. Örneğin yağlı cilt bakımı yaparken yağlı kremler kullanmak çok yanlış olduğu gibi, kuru ciltlerin bakımını düzenli olarak sabunla yapmak da yanlıştır. Cilt bakımı söz konusu olduğunda öncelikle cildimizin temizlenmesi şarttır. livben.com ürünlerinde başarı oranı çok yükseklerde olmaktadır.

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com