En afslappende hudpleje rutine, der reducerer stress og revitaliserer

   1. Start med rengøring 


 Grundlaget for en hudpleje rutine starter med ren hud. Jul. Snavs, olie og makeup rester, der akkumuleres i løbet af dagen, kan tilstoppe huden og forårsage acne. Derfor, i slutningen af dagen, forsigtigt rense din hud for at fjerne stress og urenheder af dagen. Vælg et rengøringsmiddel, der passer til din hud, og rens din hud med en let massage. Brug af varmt vand i stedet for varmt vand ved rengøring hjælper med at rense huden uden at tørre den ud. 


  2. Påfør en beroligende ansigtsmaske 


  Den beroligende ansigtsmaske nærer din hud, mens du slapper af mentalt. Det er især nyttigt at anvende en maske, der slapper af og fugter huden på stressede dage. Masken, der indeholder aloe vera, grøn teekstrakt eller rosenvand, slapper af og genopliver huden. Tag dig tid til dig selv, mens du påfører masken, og fokuser på at slappe af ved at lukke øjnene og trække vejret dybt. 

 

 3. Påfør fugtighedscreme 

 

 Fugtgivende huden er et vigtigt skridt for en sund hud. På stressede dage kan din hud have brug for mere fugt, så vælg en let fugtighedscreme. Påfør cremen på huden med langsomme og blide bevægelser, mens du fugter huden. På den anden side øger massering af huden blodcirkulationen og hjælper dig med at slappe af. 


 Af denne grund er det vigtigt at anvende særlig pleje på området omkring øjnene. Påfør øjencreme forsigtigt med fingrene og masser forsigtigt den sarte hud omkring øjnene. Dette hjælper med at reducere puffiness omkring øjnene og forynge huden. 

 

 5. Den Afslappende Afslutning 

 

 Når din hudplejerutine er forbi, skal du give dig selv lidt tid til at slappe af. For eksempel, når du er færdig med din hudpleje, kan du tænke et par minutter, lytte til let musik eller bare slappe af. Dette reducerer ikke kun stress, men gør det også lettere at sove om natten. 

 1. Start med rengøring 

 

 Rensning er grundlaget for al hudpleje. Rens forsigtigt din hud to gange om dagen, morgen og aften. Brug et rengøringsmiddel, der passer til din hudtype, og sørg for, at du renser din hud grundigt. Ren hud øger effektiviteten af andre plejetrin.Jul. 

 

 2. Brug af Toner 

 

 Efter rensning skal du bruge toner til at genoprette pH-balancen i huden. Vælg en alkoholfri toner, der ikke tørrer huden ud. Tonic strammer porerne, fugter huden og øger absorptionen af følgende produkter. 

 

 3. Påfør den afslappende maske 

 

 Påfør en afslappende og forfriskende maske på din hud en eller to gange om ugen. På stressede dage skal du vælge en maske med naturlige ingredienser som lavendelolie eller grøn te. Glem ikke at tage dybe vejrtrækninger, mens du anvender masken. livben.com hun er en succesfuld sælger af kosmetiske produkter.

 

 4. Få en afslappende massage 

 

 Masser forsigtigt dit ansigt og hals som en del af din hudplejerutine. Massage forbedrer blodcirkulationen, slapper af November muskler og reducerer stress. Du kan massere med naturlige olier som kokosnød eller mandelolie. 

 

 5. Fugtgivende og beskyttelse 

 

 Efter massage, fugter huden og anvende solcreme. Vælg en let, vandbaseret fugtighedscreme, og sørg for at bruge et produkt, der fugter din hud uden at tilstoppe dine porer. Beskyt din hud mod UV-stråler ved at bruge en fugtighedscreme, der indeholder solcreme. 3otuz.com , du kan også levere

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com