Je vaše pokožka připravena na chladné počasí?

  Kůže, která se skládá z citlivých buněk, se během sezónních přechodů stává ještě citlivější. Pokud je sezóna zima, nelze tuto citlivou pokožku chránit, pokud je vystavena suchu, chladu a únavě. Kůže, nehty a vlasy jsou tkáně, které jsou přímo ovlivněny chladným počasím. 


Vyžadují více pozornosti, péče a pozornosti, zejména v obdobích, kdy se počasí rychle ochladí. Ale přijetím praktických opatření a speciálně navržených pro chladné počasí na zimu se můžete doslova připravit pomocí péče o pleť. 

 

 Pro mokrou pokožku po celý den 


 bod. Vysoce účinný hydratační krémový produkt, který zachycuje vlhkost na pokožce během zimních měsíců, může být velkým přínosem. Pravidelně zvlhčujte oblasti, jako jsou ruce, obličej, paty a lokty, zvlhčovačem pokožky po celý den. Pokud je to možné, udržujte vlasy mimo dosah horké vody, fénů a žehliček. Vyhněte se dlouhodobým sprchám, protože dlouhodobé vystavení teplu pokožku vysušuje. 

 

 Před spaním v noci důkladně zvlhčete všechny části pokožky. Ruce ztrácejí vlhkost po každém mytí. Proto pravidelně používejte krém na ruce a pravidelně nanášejte krémy na nehty a vitamín E. Během péče o tělo místo tvrdých mýdel volte mýdla a mycí gely s hodnotou pH kolem 5,5. Neustále vytvářejte pleťovou masku a exfoliační rutinu a tyto aplikace provádějte pravidelně. Postarejte se o svou výživu a pijte hodně vody. 

 

 Bojujte s chladem svým oblečením. Pokud zvolíte měkké oblečení, které co nejvíce zakryje vaši pokožku, bude vaše pokožka méně vystavena studenému vzduchu a jeho negativním účinkům a dojde ke ztrátě vlhkosti. Správné množství měkkého a hustého oblečení, které budete nosit na suché pokožce, nejen ochrání vaši pokožku před chladem, ale také ji udrží co nejvíce vlhkou. Zabraňuje tomu, aby studený a suchý vzduch tahal vlhkost z pokožky. Z tohoto důvodu je velmi důležité vybrat oblečení, které přímo souvisí s pokožkou. 

 

 Tipy Pro Relaxační Péči 


 Naše kůže je naším nejdůležitějším a nejcennějším aktivem. Samozřejmě máme každodenní rutinu, abychom se o to postarali. Pro aktivní a zdravou pokožku je důležité tuto péči provádět pravidelně každý den. Takže víte, které produkty byste měli použít v jakém pořadí a co funguje? Tyto otázky jsme Vám představili v našem článku.  kvalitní kosmetické výrobky 3otuz.com můžete jej dodat z nákupního webu

 

 Tajemství péče o pleť pro revitalizaci pokožky z tohoto důvodu by měla být použita jiná metoda péče o pleť podle každého typu pleti. Například, stejně jako je velmi špatné používat mastné krémy při péči o mastnou pleť, je také špatné pravidelně se starat o suchou pokožku mýdlem. Pokud jde o péči o pleť, je nezbytné, aby byla naše pokožka nejprve vyčištěna. livben.com úspěšnost jejich produktů je velmi vysoká.


Doporučení pro péči o pleť podle vašeho typu 

 Každá žena chce zářivou a dobře vyživenou pokožku. Pro dosažení hladkého typu pokožky je třeba pravidelně používat péči o pleť. Dalším důležitým tipem je, že byste si měli pleť čistit každý den a nespát se zapnutým make-upem. Abychom měli bezchybnou pleť, můžeme znát vlastnosti naší pokožky a starat se o ni podle našeho typu pleti. 

 

 Znalecký posudek může být užitečný. Existují různé krémy a séra, které mohou stát za Váš čas podle pokynů průvodce. Výběrem pleťového séra vhodného pro váš typ pleti můžete udělat první krok k bezchybné pleti. Není možné dosáhnout úspěšného vzhledu bez léčby a péče o pleť. Proto stojí za to použít Nástroje nápovědy. Například použijte noční krém před spaním v noci. 

 

  Tipy pro zářivou pleť podle typu pleti 

 

 Práce, doprava, manželka, mateřství a být skutečnou ženou jsou některé z důvodů, které vám brání v tom, abyste si udělali čas pro sebe. Vy ženy máte příliš mnoho povinností. A to vše musí být provedeno nejdokonalejším způsobem. Proto existují důležité tipy, které se můžete naučit eliminovat negativní účinky únavy na kůži během všech těchto úkolů. 


 Za prvé, každá kůže má své vlastní vlastnosti a potřeby. S pomocí odborného posudku na toto téma můžete rozpoznat typ a vlastnosti vaší pokožky. Pokud máte suchou pokožku, vaše pokožka rychle stárne. Proto používejte přípravky, které chrání pokožku před olejem. 

 

 Nejúčinnějším řešením může být použití krémů pro péči o tělo. Pokud máte mastnou pleť, vaše pokožka stárne postupně. Existují však také problematické vlastnosti pokožky. Proto nedělejte špatný výběr krému, můžete získat informace od svého lékaře.

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com