Готова ли е кожата ви за студено време?

  Кожата, съставена от чувствителни клетки, става още по-чувствителна с течение на сезоните. Ако сезонът е зимен, тази чувствителна кожа не може да бъде защитена, ако е склонна към сухота и студ и се уморява. Кожата, ноктите и косата са тъкани, които са пряко засегнати от студеното време. 


Те изискват повече внимание, грижи и внимание, особено в периоди, когато времето се охлажда бързо. Но с практически предпазни мерки и специално проектирани за студено време 

Използвайки продукти за грижа за кожата, можете буквално да се подготвите за зимата. 

 

 За влажна кожа през целия ден 


 резултат. Овлажнител, който улавя влагата върху кожата през зимните месеци и има висока ефективност, може да осигури огромни ползи. Овлажнявайте редовно области като четки, лице, пети и лакти с овлажнител за кожа през целия ден. Дръжте косата си далеч от гореща вода, сешоар и преса, ако е възможно. Избягвайте дългите душове, защото продължителното излагане на топлина ще изсуши кожата. 

 

 Овлажнявайте добре всички участъци от кожата преди лягане през нощта. Ръцете губят влага след всяко измиване. Затова използвайте редовно крем за ръце и редовно прилагайте кремове за грижа за ноктите и кремове с витамин Е.по време на грижата за тялото предпочитайте сапун и гел за измиване на лицето с около 5,5, а не твърд сапун. Правете непрекъснато маски за лице и ексфолиращи процедури и правете тези процедури редовно. Следете диетата си и пийте много вода. 

 

 Борба със студа в дрехите. Ако изберете меки дрехи, които покриват кожата колкото е възможно повече, кожата ви ще бъде по-малко изложена на студения въздух и неговите отрицателни ефекти и ще загуби влага. Правилното количество меки, плътни дрехи, които ще носите върху суха кожа, не само ще предпази кожата ви от студа, но и ще я поддържа възможно най-хидратирана. Това предпазва влагата от кожата ви от студен и сух въздух. Поради тази причина е много важно да изберете дрехи, които са пряко свързани с кожата. 

 

 Съвети за грижа за релаксация 


 Кожата ни е най-важният и ценен актив. Разбира се, имаме рутина, за да се погрижим за това. За активна и здрава кожа е важно редовно да извършвате тази грижа всеки ден. И така, знаете ли кои продукти трябва да се прилагат в какъв ред и за какво са? Представихме ви тези въпроси в нашата статия.  качествена козметика 3otuz.com можете да го поставите от уебсайт за пазаруване

 

 Тайни за грижа за кожата за подмладяване на кожата следователно трябва да се използват различни методи за грижа за кожата за всеки тип кожа. Точно както е много погрешно да се използват мазни кремове, например при грижа за мазна кожа, така е погрешно да се грижите редовно за суха кожа със сапун. Когато става въпрос за грижа за кожата, първото нещо, което трябва да направим, е да почистим кожата си. livben.com успехът на техните продукти е много висок.


Препоръки за грижа за кожата въз основа на вашия тип 

 Всяка жена се нуждае от сияйна и подхранена кожа. Продуктите за грижа за кожата трябва да се използват редовно, за да се постигне гладък тип кожа. Друг важен съвет е да почиствате кожата си всеки ден и да не спите с грим. За да имаме безупречна кожа, можем да познаваме характеристиките на кожата си и да се грижим за нея според нашия тип кожа. 

 

 Експертното Мнение може да бъде полезно. Има различни кремове и серуми, които може да си струват времето, като следвате ръководството. Можете да направите първата стъпка към безупречна кожа, като изберете серум за кожа, подходящ за вашия тип кожа. Без лечение и грижа за кожата е невъзможно да се постигне успешен външен вид. Ето защо си струва да използвате помощни инструменти. Например, използвайте нощен крем преди лягане през нощта. 

 

  Съвети за светеща кожа според типа кожа 

 

 Работа, транспорт, съпруга, майчинство и истинска жена са някои от причините, които ви пречат да отделите време за себе си. Вие, жените, имате твърде много отговорности. И всичко това трябва да се направи по най-съвършения начин. Ето защо по време на всички тези задачи има важни съвети, които можете да използвате, за да противодействате на негативните ефекти на умората върху кожата си. 


 Първо, всяка кожа има свои собствени характеристики и нужди. С експертно мнение по този въпрос можете да разберете вида и характеристиките на кожата си. Ако имате суха кожа, тя бързо остарява. Затова използвайте продукти, които предпазват кожата от мазнини. 

 

 Използването на кремове за грижа за тялото може да бъде най-ефективното решение. Ако имате мазна кожа, кожата ви постепенно остарява. Но има проблемни характеристики на кожата. Затова не избирайте крема погрешно, можете да получите информация от Вашия лекар.

Hiç yorum yok:

3otuz.com

Endüstriyel Makineler İşletmenizin Üretim Kapasitesini arttırın

  Endüstriyel makineler , modern üretim süreçlerinin bel kemiğidir. Bu makineler, çeşitli sektörlerde yüksek verimlilik ve performans sağlar...

3otuz.com